Marta Bofill Roig. Matemàtica i Doctora en Estadística i Investigació Operativa.

Em vaig graduar en Matemàtiques a la Universitat de Barcelona (UB) en 2014. Durant els meus estudis de llicenciatura, vaig centrar els meus interessos en temes relacionats amb l’Estadística. En 2016 vaig obtenir el títol de Màster en Estadística i Investigació Operativa (MESIO UPC-UB), un programa conjunt de la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTECH (UPC).

Vaig treballar com investigadora predoctoral a la UPC dins del grup de recerca GRBIO (https://grbio.upc.edu/en). Al 2020, vaig obtenir el  doctorat en el Departament d’Estadística i Investigació Operativa de la UPC sota la supervisió de la professora Guadalupe Gómez Melis.

He participat en diferents activitats de divulgació de l’estadística, com són el projecte Llampecs de Ciència (https://grbio.upc.edu/en/grbio-divulga/llampecs-ciencia) i STAT-WARS (https://twitter.com/StatWarsEs). Sóc vocal a la junta de la Societat Catalana d’Estadística (http://soce.iec.cat/) i formo part de l’equip organitzador del “Programa de mentorías”

SEB-BIOSTATNET” (https://www.mentorias-sebbiostatnet.es/).

Actualment treballo a la Universitat de Medicina de Vienna (https://cemsiis.meduniwien.ac.at/) dins del projecte EU-PEARL (https://eu-pearl.eu/). 

Pàgina web personal: https://martabofillroig.github.io/

Enllaços

Los Premis Sant Jordi 2020 del IEC becan las investigaciones de dos ibicencas

IES Sa Blanca Dona

UAB

Llampecs de ciència

Ir arriba